Vår idé

Sköna.
Alla våra plagg är skurna för att vara behagliga att bära. Inget som trycker eller skaver, inget som bylsar eller stramar. Våra vävar är valda för hög komfort även när du jobbar dig varm och för att kännas sköna mot huden. 
Plaggen passar dig som arbetar inom omsorg, vare sig det gäller vårdkläder eller sjukvårdskläder.
Pålitliga.
Vi vet vad som krävs för att ett plagg ska kunna kallas pålitligt. Vi syr sedan 25 år tillbaka kläder till svensk sjukvård. Vi syr i egen fabrik i Bosnien. Vi har full kontroll på allt från tråd, materialkvalitet, sömnad och kvalitetskontroll. Plaggen är testade under flera år i den tuffaste av miljöer, de stora tvätteriernas.Plaggen passar dig som arbetar inom omsorg, vare sig det gäller vårdkläder eller sjukvårdskläder.
Tidlösa.
Våra plagg är inte modeplagg. Men det betyder inte att de skulle se trista och omoderna ut. När vi talar om tidlöshet utgår vi från plaggens funktion. Det ska fungera i det dagliga arbetet. Sedan lägger vi till behagliga färgtoner, moderna vävar och fräscha detaljer. Resultatet blir trygg personlighet och okonstlad stil, lätt att kombinera och behagligt för dig som användare. Plaggen passar dig som arbetar inom omsorg, vare sig det gäller vårdkläder eller sjukvårdskläder.
Prisvärda.
Den utvalda kollektionen som du köper i vår webbutik kombinerar upplevelse som ingen annan. Vi är fortfarande ett litet familjeföretag med lite småländsk inställning till det vi gör fast vi är norrlänningar. Vi kontrollerar hela kedjan från design, materialinköp, sömnad och distribution. Våra krav på marginaler i alla led är mindre och vi arbetar i direktkontakt med våra kunder. Därför är våra priser lägre och vår kvalitet är hög. För oss är det viktigt att känna stolthet när vi säger Mitt plagg.