Välj antal
Köp Hemsjukvårdsväska på MittPlagg.se
Köp Hemsjukvårdsväska på MittPlagg.se
Köp Hemsjukvårdsväska på MittPlagg.se

Hemsjukvårdsväska (1 st)

2775

Hemsjukvårdsväskan är designad för hemsjukvård och är betydligt mer ergonomiskt i sin utformning än väskor avsedda för akutsjukvård. Många nöjda kunder använder dock väskan inom akutsjukvård. Jobbar du inom hemsjukvården är hemsjukvårdsväskan det enda rätta valet!

1950 kr
I lager   Leveranstid: 2-3 arbetsdagar
Alltid fri retur

Hemsjukvårdsväska Svart

Den perfekta väskan för dig inom hemsjukvården!

En stark och hållbar väska krävs för att tåla det dagliga användandet i hemsjukvården. Hemsjukvårdsväskan är utvecklad av sjuksköterskor med lång erfarenhet inom hemsjukvård. Andra sjukvårdsväskor på marknaden är designade med tanke på akutsjukvård, vilken gör väskorna mindre bra för hemsjukvård.

Du som arbetar inom hemsjukvård vet att man vill ha smarta fack för mappar och papper, nycklar till patienter, ett avskilt fack för privata föremål som exempelvis plånbok och andra smarta lösningar. Uppbyggnaden med moduler gör väskan mycket lätt att arbeta med. Modulen som sitter fast med kraftiga kardborreband går att ta ut ur väskan så att du på ett smidigt sätt kommer åt det du behöver. Hemsjukvårdsväskan är utformad för att avlasta axlar och rygg. Midjebälte och breda, vadderade axelremmar gör att väskan sitter skönt på ryggen.

Väskan innehåller:

  • Sidofack med perfekt storlek för exempelvis handsprit och stickburk. Det stora sidofacket har elastiska öglor för att fästa utrustning.
  • Rymlig framficka för exempelvis läkemedelsväska.
  • Mindre frontficka avsedd för nycklar m.m..
  • Hållare för namn/adress-lapp
  • Laptopficka, perfekt för dator, surfplatta eller mappar och papper. Laptopfickan har även penhållare, nätfickor, och ett fack för exempelvis plånbok.
  • Stora reflexer som inte utstrålar att det är en sjukvårdsväska. Mindre uppmärksamhet vid patientbesök.
  • Vadderade, ergonomiskt utformade axelremmar och midjebälte, avlastar rygg och axlar.
  • Ergonomisk design med midjebälte och vadderade axelremmar.
  • Löstagbara moduler/småväskor med två stora fack och små nätfickor.
  • Ett löstagbart fack för blodtrycksmanschett och stetoskop

 (Observera att tillbehören på bilderna endast är exempel på saker du kan ha i din hemsjukvårdsväska! Tillbehöret ingår inte)

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Liknande produkter