Ampullväska

2777

Ampullväskan som gör ditt arbete lättare och effektivare. Du organiserar lätt allt material i väskan som är utformad av sjuksköterskor med lång erfarenhet av hemsjukvård inom både ASIH och vårdcentral.

750 kr
I lager   Leveranstid: 2-3 arbetsdagar
Alltid fri retur

 

Ampullväska

 

Lätt och effektiv ampullväska!

Till skillnad från andra liknande väskor på marknaden kan du skilja en del av innehållet från ampullerna, vilket gör det lätt att torka ur väskan utan att material kontamineras. Allt material hålls ordentligt på plats i respektive fack och väskans styva uppbyggnad skyddar effektivt ampullerna från att krossas. Ampullväskan passar perfekt i ytterfacket på hemsjukvårdsryggsäcken.

Väskan har 32 stansade hål för ampuller. 4 resårhållare för lite större ampuller. Större ab-behållare kan läggas i den löstagbara väskan. 9 elastiska band längst med sidorna av väskan.

Väskans väggar är styva, vilket gör det enkelt att organisera innehållet. Styvheten gör även att ampullerna skyddas från att knäckas när ampullväskan trycks ihop.

 

Framsida: 

Genomskinligt fack för papper.

Insida: 

Insidan är tillverkad i ett vattentätt material som gör det enkelt att torka ut väskan om olyckan är framme. 

Löstagbar väska:

Ampullväskan har en genomskinlig löstagbar väska som sitter fäst på insidan av locket. Väskan tas lätt ur och sätts tillbaks igen. Fästs med hjälp av kardborrband. 

 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också

  • Köp Hemsjukvårdsväska på MittPlagg.se

    Hemsjukvårdsväska

    Hemsjukvårdsväskan är designad för hemsjukvård och är betydligt mer er...

    1950 kr